Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Tudástár

Tokaji Vízitúra Központ

Bodrogkeresztúri út 5.


Közelben

Vegyesbolt1430 m Szállás135 m Buszmegálló192 m Vonatállomás2830 m Gyógyszertár1478 m Orvosi rendelő1289 m Vendéglátóhely294 m

Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Hajószállítás Ivóvíz Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

A Tokaji Vízitúra Központ a Bodrogzug új kapuja. A Fesztiválkatlan közelében található modern vízitúra megállóhely egyszerre a tokaji vízisport-egyesület bázisa a és a Tiszán és a Bodrogon szervezett kajak, kenu, sárkányhajó és SUP túrák kiindulópontja. A Hegyalja természeti szépségeinek, vadregényes vízeinek felfedezésre indított szabadidős tevékenységek széles tárházával várja az evezni szerető érdeklődőket!

A Tokaji Vízitúra Központ kajak-kenu pont és vízitúra megállóhely a Bodrog partján. A tokaji Fesztiválkatlan közelében bérelhető víziturisztikai eszközök és felszerelések széles tárházával (túrakenu, túrakajak, sit on top kajak, surfski, SUP, pedálos SUP, sárkányhajó) és egyéb szolgáltatásokkal (túraszervezés, túravezetés, hajószállítás, személyszállítás, sátorozási lehetőség, kávézó / büfé, csapatépítő programok, rendezvények) várja a túrázókat, családokat, céges csapatokat. A Bodrog és a Tisza összefolyása, valamint a Bodrogzug egyaránt könnyen megközelíthető innen, így remek kiindulópont akár tiszai, akár bodrogi, bodrogzugi túrákhoz.

A Lapátos védjeggyel rendelkező Tokaji Vízitúra Központ vízitúra megállóhely megtalálható az Evezzitthon.hu portálon bemutatott kajak-kenu pontok között is.

A Tokaji Vízitúra Központ ad otthont a Vízivándor tábor szervezett vízitúra programsorozat egyik megállóhelyének is. Az iskolás csoportok vezetett túrák során ismerkedhetnek meg a Bodrog és a Tisza környező vízitúra útvonalaival.

Ismertető

Tokaj sokkal több, mint egy város. Tokaj egyszerre misztérium, csoda és valóság. Önálló fogalom, mely az évszázadok során egybeforrt a messze földön híres borral. Ezért jelenik meg nemzeti imádságunkban, ezért választották a világörökség részévé, és ezért vonzza látogatók ezreit minden évben. Páratlan, rendkívül változatos természeti környezetét annak köszönheti, hogy igen eltérő tulajdonságú tájak metszéspontjában fekszik. Itt fut össze három síksági kistájunk, a Bodrogköz, a Nyírség és a Taktaköz, ráadásul a Bodrog is itt olvad a Tiszába.

Programok

A Tokaji Vízitúra Központ vezetett túrák, csillagtúrák szervezését is vállalja. Túravezető segítségével lehet beevezni a közeli vízivilág és a Bodrogzug rejtett vízitúra útvonalait.

A Tokaji Vízitúra Központ területén sportrendezvényeket, esküvőket, megnyitókat, átadókat, csapatépítőket, sajtónyilvános bejelentéshez kapcsolódó rendezvényeket és más eseményeket is meg lehet tartani. Egyszerre legfeljebb 150-200 fő befogadására alkalmas a terület.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!