Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Tudástár
Dunakanyar Bike & Boat
teszt
május 04. - 10.
3213 eeqw wqdsfdsf
Nevezés
3213 eeqw wqdsfdsf

Csatlakozz hozzánk szeptember 23-án egy egynapos biciklis-evezős túrára a Dunakanyarban! Találkozó a Váci KARAKÁN egyesületben, reggel 9 órakor. A túrát családoknak, és abszolút kezdőknek is ajánljuk, mivel a sodrás a segítségünkre lesz a leevezés során. A szervező csapat biztosít minden felszerelést a túrához (biciklik, hajók, mentőmellények, vízálló telefontokok).

Trekking biciklikkel indulunk el Vácról a végig jól kiépített, jelölt, aszfaltozott, gyönyörű tájakon elhaladó bicikliúton, majd Nagymaroson egy rövid pihenő és uzsonna után hatszemélyes kenukkal szállunk vízre. A Dunán lefelé kellemes tempóban evezünk, így mindenkinek lesz közben ideje nézelődni, fényképezni, elmerülni a tájban. Minden felszerelést a szervező csapat biztosít a résztvevőknek.

Esztergom - Pilismarót
Esztergom – Pilismarót
Könnyű 14 km 3 óra

Ideális könnyed túra családoknak, baráti társaságoknak, kellemesebb tempójú evezősöknek

Részletek
Kolonics György Vízisport Központ

Változatosságával, különleges adottságaival nem véletlenül vált a magyar kajak-kenu sport egyik legfontosabb színhelyévé.

Részletek
Tokaji Vízitúra Központ

A Tokaji Vízitúra Központ a Bodrogzug új kapuja. A Fesztiválkatlan közelében található modern vízitúra megállóhely egyszerre a tokaji vízisport-egyesület bázisa a és a Tiszán és a Bodrogon szervezett kajak, kenu, sárkányhajó és SUP túrák kiindulópontja. A Hegyalja természeti szépségeinek, vadregényes vízeinek felfedezésre indított szabadidős tevékenységek széles tárházával várja az evezni szerető érdeklődőket!

Részletek

távok

nevezési díj

A túrán a részvétel előzetes regisztrációt igényel.

Nevezni az info@bjmokk.hu email címen lehet.

Információk

Minden szükséges biztonsági felszerelést (mentőmellény, kötelező felszereléscsomag, telefontartó tok) biztosít a szervező.

A túrát két túravezető vezeti.

Biztosítást mindenki egyénileg tud kötni.

Létszám: A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Esemény időtartama: Reggel 9-től kb. délután 5-ig.

Táv: 20 km kerékpárral (szintemelkedés nincs), és 20 km hajóval